CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dimecres, 5 de maig del 2010

Llibreta de Música

També he preparat una llibreta...... que també farem en el taller, ja que algunes noies m’avien dit si en faríem algun de taller per fer servir tetes aquestes tècniques que fa tant bé en Tim Holtz. I vaig aprofitar que fa uns dies va ser Sant Jordi per demanar el seu llibre.... es el llibre, que mes em va agradar..... i que ara estic posant en practica.

He fet i tornat a fer, proves i mes proves i UUUAAAWWWWWW, queda xulísim


He aprofitat per fer-li a la professora de música d’en Sergi, que la pobre si tots els nens toquen mes o menys com ell, es mereix la llibreta i un monument (La flauta i el nen no son gaire amics),.......però cada un serveix per una cosa diferent......

Heu vist que a BLOKUM, han fet una col•lecció de formes, d’animals, fletxes, llunes, corones, notes musicals, etc..... fetes de Kraft i que donen molt de joc, per decorar els Àlbums?

Dons jo vaig agafar-ne una de nota musical, l’hi vaig fer embossing, i.......

Tenia les mascares de música que van arribar a Blokum fa uns dies.....i també havia comprat un segell d’Aladine de partitura...així que l’altre dia m’hi vaig posar i....VOILA.....ha estat molt entretingut, i rapit de fer la llibreta.


Espero que us agradi i ha ella també.

1 comentaris:

Isa

Hola Merçè !
Estoy enamorada de tu libreta de música .. esas máscaras te quedaron geniales, y los sellos perfectos, teniandola entre las manos gana muchiiisimo, me ha encantado !!

Te sigo de cerca .. jaja ;)

Besos

Publica un comentari a l'entrada