CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

divendres, 19 de novembre del 2010

LES COLÒNIES DE 5e

Ja fa uns dies, que en Sergi a estat de Colònies com cada any, encara que mai te ganes de anar-hi, desprès quan esta allí, no tornaria (Crec que això els passa a molts nens), i aquest any tenia que fer un diari dels 4 dies, havia d’escriure el que havien vist, el que van estudiar abans de anar-hi, i com s’ho havien passat....
 

Uns dies abans em va dir..... Mama ¿Per que no fas una llibreta d’aquelles que tu fas, per posar-ho tot?.  Però no hi posis flors, ni gaires cintes, tu ja m’entens..... que no sigui molt cursi, perquè desprès quan la porti a l’escola no em faci vergonya.









Així que mentre estava fora, vaig agafar uns quans retalls de cartolina, un tros de cartró de patronatge i un parell de fulls d’Scrap (no gaire “cursis” que tenia per casa) i.... a mi personalment, m’agrada molt el contrast que fa el cartró kraft, amb les cartolines.



Ara l’ha de omplir tota, ja os ho ensenyaré quan estigui acabada.

Crec que es un bon record.


Una abraçada.

4 comentaris:

Laura

Serà el diari més original de la classe segur, i has aconseguit que no quedés gens cursi. A mi em pasa que em costa molt tenir idees "més de noi" i mira que jo no soc gaire de rosa i de floretes!

Elena

T'ha quedat perfecte per un nen de 5è! quan estigui plena serà un super record!
Ptns!

Lourdes

Muy chulo Mercè...ha quedado super bien!

Sílvia Scrapbloc

Què maca! És molt alegre.
Una abraçada. Sílvia

Publica un comentari a l'entrada