CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dimarts, 9 de novembre del 2010

CREATIVA 2010

A estat un cap de setmana molt enfeinat, però a l’hora molt divertit i distret. Hem vist a noies que coneixem dels blogs, hem passejat per els Estants, hem mirar totes les novetats, hem xerrat, hem rigut, i hem gastat molts diners…….. i…….sento no haver pogut anar al sopar de FEM SCRAP, ja que totes les noies que van anar ho van passar superbé, i francament em va donar un xic d’enveja, però......l’any que ve segur que podré anar-hi.

També volem agrair a Blokum... en Ricard, la Cris, l’Anna, la Marta, la Pakita i en Richi, el bon rato que ens ha fet passar, i la oportunitat de fer algunes demostracions de aquest Hobby que tant ens agrada.

I com no teníem cap foto juntes, va ser una bona oportunitat per fer-la.


Nomes ens en varem fer una de foto, la Lou i Jo. A mi personalment no m’agrada gaire això de fer-me fotos, però.....¡¡¡UUUUFFFF!!!! sempre surto fatal, però diuen que un, s’ha d’anar acostumant, oi?

La setmana passada varem pensar que els podríem portar un detall, per l’estant, així que els varem fer uns cistellets per posar-hi bombons o caramels,  



I dissabte els varem posar a una bossa, i els hi varem portar. Tot va durar molt poquet, perquè estaven boníssims.

L’estructura es de cartró d’aquell dur de kraft, i els em folrat amb els papers de la col·lecció  Mitten Weather de Cosmo Cricket, que son uns papers preciosos i molt ben coordinats.

Una abraçada

1 comentaris:

TXELL

Com que jo vaig anar-hi divendres em vaig perdre aquestes meravelles!! Uf, quins detalls més bonics!! Jo tampoc vaig poder anar al sopar...

Publica un comentari a l'entrada