CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dilluns, 25 d’octubre de 2010

DIFERENTS

Ja fa uns dies, la Rosa, una amiga meva (que li agrada veure aquestes coses que faig), hem va dir..... -Quina cosa mes peculiar:

- Si tingues moltes targetes, totes juntes, fetes per persones diferents, potser seria capaç de endevinar quina es la que has fet tu.
- Jo estanyada li vaig preguntar: -Per que?
I ella va contestar:
- Per que sempre fas servir els mateixos colors, quasi sempre els tarongosos o els vets.
I te raó.
Pot ser que es per què son els que menys em costen de combinar, i així es mes fàcil.... no ho sé, però......ja i pensaré....

 
 
 


Així que desprès de un quans dies un xic mosca, aquesta setmana els he fet unes targetes per les Mercès, (que, a mes de que ha estat el seu Sant, també el seu aniversari).

Aquestes las he fet amb una gama de colors diferents, i al final, i desprès de mirar molts blogs per poder inspirar-me , per exemple el de la Pat,  i uns quans mes,  de aquestes noies Franceses (que tant m’agrada de mirar) i tocar i retocar les meves,  de mirar-les  i remirar-les, i de moltes dubtes, han quedat així ......

Aprofito per dir, que no us perdeu els nous projectes de ENTRE PAPERS, que publicarem aquests dies.


Una abraçada.


4 comentaris:

Isa

Precioso trabajo Merçè !! ;)

Con lo que dices de los colores .. a mi me pasaba al principio de hacer Scrap, que no salía de los tonos marrones y beiges .. y era por 2 razones : porque me resultaban fáciles de combinar y estaba intentando aprender un poquito más dia a dia .. y la segunda razón, por que mi estado anímico estaba un poco por los suelos .. estaba triste. Ahora estoy en mejor época, y me atrevo con muchos más colores y la verdad es que desde que se me ha ido el miedo a cortar los papeles ( que eso fue dificil de superar aunque parezca una tonteria .. ) y utilizo muchos más colores, me satisface más hacer Scrap. Hay que experimentar, es muy positivo !!!
Espero que nos veamos prontito, en Blokum o en la Feria !! :)
Un besote cariñoso

Lourdes

M'agrada molt!!!!! lee tu correo!

Petonets!

SCRAPGIRL : PATTY TANUZ

Holaaaa qué lindos trabajos, me gustó tu blog!! :)

Anna

són molt elegants!
vaaaa a veure els nous projectes!!!
1 peto

Publica un comentari a l'entrada