CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dimarts, 29 de juny del 2010

PER SEMPRE


Ens han convidat a un casament...... i com moltes parelles avui en dia..... ja fa un temps que conviuen, i ja ho tenen tot
La casa ja la tenen al seu gust......i tot el que necessiten....... o quasi tot......
El casament es una mica especial..... perquè tot el que demanen.....es que no els fem regals, que cada persona convidada es pagui el seu menú (tot això es perquè son joves i no tenen una feina fixa), però els fa molta il·lusió, això de casar-se.....


Nosaltres hem dit que si, però com la Vero es la neboda d’en Bernardo i ens l’estimen molt.... hem pensat en regalar-li diners..... ja sabem que no es un regal molt maco.....però ho hem estat pensant i creiem que es el millor.... ja que desprès del casament s’han van de viatge i potser els necessitaran........així que els he fet un sobre per posar-los.


Per fer-lo,

la base del sobre l’he fet amb. cartolina texturada Core Color en color verd i per decorar-lo un paper de la col·lació KIOSHI de Basic Grey, les flors estan fetes amb cartolina de color fúcsia i rosa que he tallat amb la Big Shot amb uns troquels d’en Tim Holtz que he mullat amb Glimer Mist Perl els he posat una cinta de Artemio, un boto de color verd i un cordill de color cru que tenia per casa.

Algunes vegades l’AMOR es per SEMPRE.
Els agradarà???????






6 comentaris:

Maria

I tant que els agradarà. Segur que si no ho dubtis.Que paseu un bon estiu.Petonets

Lourdes

Muy linda Mercè!....claro que les gustará y mucho! Un toque muy personal y me encantan los colores....son los de la línea Kioshi!

TXELL

És molt bonic aquest sobre!! I segur que el qui hi ha a dins els agradarà moooolt!!! ;-)

Lara

Merceee!!! como siempre tus trabajos son geniales, soy tu fan ya lo sabes... me encanta como trabajas! tengo la esperanza de que algun dia me caiga algun trabajo tuyo hecho espezialmente para mi :) jajaja por pedir que no quede.... muchos besos wapa! nos vemos pronto!!!!

Lourdes

Hola Mercè qué tal? aquí te dejo uno de los enlaces que te comenté...el precio de envio es tarifa plana para Europa:

SIMON SAYS STAMP

Esta me gusta porque es una de las más grandes expendedoras de scrap, pero el envio si es mas costoso y es justo esta la que te comentaba...hay montooones de cosas!....me voy a volver loca!...jajajaj

sCRAPBOOK

Hablamos el miércoles....me dejaste pensando acerca de tu proyecto!

Isa

Hola Merçè !
No dudes que les va a encantar .. creo que es un buen regalo, siempre aciertas ( en cualquier caso te aseguras de que en lo que lo gasten será acertadiiisimo, a gusto del consumidor jajja )la tarjeta una monada, me encanta los colores y toda. Si esque tienes unas manos .. por cierto, nos vemos la semana que viene !!! Me apetece mucho el taller !

Besitos, Isa

Besitos,

Publica un comentari a l'entrada