CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dijous, 18 de febrer del 2010

LA FINESTRA DEL MEU COR

Ja torno a ser aquí.

Aquest àlbum es per mi, per posar les meves fotos, les mes boniques i algun dels meus records.



Tot i que fa molt temps que me’l volia fer……mai no havia trobat el moment i sobretot que no sabia com posar-m’hi. Tota una vida en molt poques fotos i records…..però el mes important es que en aquests sis fulls explico quasi sense paraules….una part molt important de mi.



L’àlbum es de BLOKUM, àlbum d’anelles DIN A4 Kraft de llom negre. Es el model apaïsat, que fa pocs dies que el tenen….però que te moltes utilitats.

Per decorar les tapes he fet servir gesso, desprès l’he pintat amb pintura acrílica STUDIO en color taronja, això l’hi dona un toc molt especial i fa que el àlbum sigui molt mes resistent. També he fet servir una forma cor de cartró kraft de la marca BLOKUM i que he folrat amb paper de la marca core’dinations en color maduixa, així com les lletres tallades amb la Big Shot i que he confeccionat amb el mateix paper però amb color blau, tot aquests elements els he acabat amb tinta distress, que per el cor es de color vermell y per les lletres i els testos color blau



Tant el marc com la persiana, els he realitzat amb cartró de patronatge kraft que també he acabat amb tinta disstres color marró.



Les pagines del àlbum les he deixat tal com venen en kraft també acabats amb la tinta distress de color marro, els dona un toc antic o rústic, els he posat una cinta a cada pagina de quadret vitxi en blau i en taronja i coordinats amb flors de color taronja i blau. També vaig dibuixar unes finestres obertes que a cada pagina posa una cosa molt important per mi.
 


Aprofito per donar les gracies tant a la Cristina, a la Anna com a la Aida, per la seva paciència, ja que quan vaig a la botiga i les mareixo, les pregunto, etc....sempre em contesten amb aquell somriure.......

Moltes gràcies.
 Espero que us agradi.

8 comentaris:

Anònim

pero bueno!! qué cosa más alucinante, como dicen en blokum :)

es precioso, me encanta!!! es una genialidad total, enhorabuena!!!

no conocia tu blog, me lo apunto.
un besoooo

Esther

Hola Mercè!!! M'ha encantat l'àlbum en general, es molt bufó, però els detallets de les finestres i la persiana de la portada, no té preu. Enhorabona perquè t'ha quedat genial, una abraçada!

Neus

Mercè! Estàs feta una artista!!!

L'enhorabona per la teva feina i pel teu bloc, són de molt bon gust.

Seguré les teves creacions!

Elena

Enhorabona Mercè! és molt bonic, i la persiana una passada!!

Anònim

I es que aquest és preciós.......un record maquíssim per al teu bitxu!
gracies per donar a conèixer les teves creacions!! i per la paciència d'aquest finde!!
petonets i fins aviat!!artista!!
LOURDES

Mónica

impresionante la persiana¡¡¡¡

Anònim

Es genial, 1 treball x star mlt orgullosa.

Lourdes

Isa

Merçe, esta vez te lo digo en castellano que me cuesta menos y me expreso mejor ;)
Hasta que no he visto esta entrada anterior no sabía que el original era tuyo !! ajja
Eres una artista, como dije antes, lo ví en Blokum i me dieron ganas de tocarlo cuando me di cuenta de que era papel ya ni siquiera me atreví a tirar de la cuerdecita .. me parece un trabajo .. bueno, no tengo palabras. Es una maravilla, y lo ví en vivo y en directo ;)que suerte tengo jaja
FELICIDADES
Saluditos,
Isa

Publica un comentari a l'entrada