CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

divendres, 29 de gener del 2010

AGENDA RECETARI

Conèixer BLOKUM, va estar una gran troballa, allí i trobes de tot, àlbums, col·leccions de papers, segells, tints, toquel.ladores, i tot el que os pugueu imaginar per fer Scrap, però el que mes em va agradar i impressionar de tot, va ser conèixer la Maica, la Cristina i l’Anna.

Quan vaig entrar a la botiga no sabia absolutament res d’Scrap (si que sabia algunes coses que havia vist navegant per internet, i havia estat provant a casa, però que no em quedaven gaire be), tenia moles idees però no sabia com portar-les a la practica, ni quines eines havia de fer servir.

La Maica, m’ha ensenyat moltes coses, es tota una experta en Scrap, i fa que quan estàs en el taller, tot sigui superfácil, ella fa coses absolutament meravelloses, plenes de sentiments, sap recollir en aquests treballs moments especials i únics i tot això sempre molt ben plantejat , envoltat de papers sempre molt ben coordinats. També es la dissenyadora d’uns segells marca BLOKUM, en català i castellà absolutament espectaculars.

l’Anna. Ella ha estat la millor mestra que un pot tenir per treballar el polipropilé, fa unes caixes estupendes, uns sobres impressionants unes bosses que........i moltes coses mes a dir i que fa com si res.

I la Cristina, que es la encarregada de la botiga, i sempre que tens algun dubte, no saps alguna cosa........o estàs un xic atabalada, t’ho explica amb tota mena de detalls.

Totes tres molt agradables i dolces, unes gran expertes, a les que els tinc molt de carinyo.

Desprès de fer uns quants tallers, m’he atrevit a fer aquesta carpeta
He utilitzat papers de la col·lecció NOOK&PANTRY de Basic Grey

He fet les bossetes per les llibretes amb polipropilé

Tots els detalls, estan retallats de la mateixa col·lecció.
També he utilitzat els envellidors i l’abecedari de la mateixa col·lecció
He fet servir paper de patronatge perquè tingui mes cos a la carpeta
Espero que us agradi,

8 comentaris:

Anònim

Molt bé Mercè, estem encantades de que t'hagis decidit a fer un blog per poder gaudir-ne de tots el teus projectes, de totes les teves idees i de tots els teus somnis. Però el millor de tot es tenir-te amb nosaltres dia dia i porder disfrutar amb tu de tot!
Sigue sorprendiendonos!
Aïda (soy yo, acuérdate jeje)

BertaiPolete

Apa quin reguitzell de floretes que m'has tirat. Espero veure molts més projectes en aquest blog, tant espectaculars com ha estat aquest.
Un petó
Maica

Mercè

Moltes gracies Maica. Ha estat tot un plaer haver-te conegut, haig de dir que no m’has ensenyat no mes tècniques D’SCRAP sinó que altres coses molt mes importants. Espero que ens veien algun dia per poder xerrar.
Una abraçada molt forta.

Aida, BOMBÓN........moltes gràcies bonica. Ja ens veurem un dia d’aquests.

Un peto, i torno a dir MOLTES GRACIES, WAPAS

Cristina

Así que tu eres la que ha hecho esa maravilla que he visto en Blokum... es una preciosidad de álbum, bueno, de recetario...
Es genial!
Me alegro de haberte encontrado... Besos.

Esther i Carla

Mira, no sabia que tenies el blog i ara per casualitat l'he trobat. Me'l poso en el bloglines per saber quan penjes coses i així anar seguint els teus projectes.

Anna

M'encanta el receptari!! Acabo de descobrir el teu blog i és genial, tot tan ben cuidat fins a l'ultim detall.
Fa tmps k tinc en ment de fer- ne un, aquest és ideal!!

Isa

Tambien el recetario es tuyo ?? !!
Bueno, que suerte haberte encontrado Merçe ..
Mira que he entrado veces a la página de Blokum y me lo he mirado y requetemirado .. y que casualidad que te encuentro siguiendo mi blog !
Graciassss

Gina de Swert

m'encanta, la vaig veure a la botiga!!no coneixia el teu blog, fas coses molt xules!!diria que vam coincidir a blokum en el taller de l'album de la karine. Pot ser?vaja enhorabona!!

Publica un comentari a l'entrada